• Jennifer Söderqvist

Low On Energy..Såhär har större delen av min helg sett ut.. Det började redan i torsdags kväll, jag kände att något var lurt i halsen men hoppades på att ser skulle gå över - nej nej varför skulle det göra de?


Vaknar upp på fredag och inser att jag har såklart dragit på mig halsfluss.

Så hela fredag och större delen av lördag får jag helt enkelt stå ut med detta, tillsammans med smärta i öra, huvudvärk och fruktansvärt snuvig. Tur nog så har iallafall halsen släppt tills idag så hade bara en mild halsfluss, har inte heller lika ont i örat.

Hoppas att resten av skiten försvinner imorgon!

  • Black Blogger Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by The Mountain Man. Proudly created with Wix.com

http://rpc.twingly.com/