• Jennifer Söderqvist

Recap...

Ja, man kanske ska ta och göra en recap på allt som hänt, eller rättare sagt vad jag gjort de senaste 3 månaderna jag inte suttit här?

Finns väl egentligen inte supermycket att berätta faktiskt..


Covid-19 slog ju till som alla vet, vilket försvårade avsevärt för mig när det kom till möjligheterna att få ett jobb, jag har inte ens fått tag på något under sommaren ännu. Jag håller hoppet uppe och söker som en tok ändå, man ska ju aldrig säga aldrig.

Som ni kanske förstår har jag till större delen mest bara suttit hemma, och försökt fördriva tiden.


Jag har sökt ganska många olika utbildningar, än så länge verkar jag vara behörig till iallafall 3 av dom - och senast igår gjorde jag ett urvalsprov för ena. Har ett prov nästa vecka med, och hoppas verkligen på att jag får komma in på någon av dom så att jag kan studera efter sommaren och öka jobbchanserna framöver!


Jag har även börjat med youtube, men bli inte glada för det! Det är inte till mig faktiskt, jag hjälper 2 personer som streamar med att klippa ihop deras videor och försöka få till så fler personer upptäcker dom. Så jag är väl egentligen deras allt-i-allo eller vad man säger, jag gör reklam för dom, klipper deras videor, streamen, SEO, skriver texter, spånar ideér och mer kommer det bli framöver!

Det är faktiskt riktigt kul att ha något att påta på med, även om jag spelar mycket spel på dator och så, så är det ju skönt att kunna ha något projekt att hålla på med på sidan av.


Justja, jag har ju klippt av mig håret med! Tro det eller ej, mitt hår som var nere vid svanken är nu bara längden till slutet av skulderbladen. Trodde aldrig den dagen skulle komma! Men det gjorde den, och sjukt nog så har jag faktiskt bokat en till tid... För att göra det ännu kortare!

Vad är det som händer egentligen?

Men! Tusan vad skönt det är att ha fräscht och livligt hår igen, som jag inte kvävs av på natten, och jag kan göra frisyrer och locka det - och det håller!  • Black Blogger Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by The Mountain Man. Proudly created with Wix.com

http://rpc.twingly.com/