• Jennifer Söderqvist

Wow, just wow..Ja jag är dålig på att blogga! I know it..


Saken är ju dock den att jag har inte så mycket att blogga om? Eller rättare sagt så har jag väl idétorka?

Man sitter ju som mest bara inne just nu, det händer inte så mycket mer än att jag söker jobb, spelar, klipper videor, städar. Det blir ju som det man gör om dagarna!

Eller så är det bara dåliga ursäkter? Kan jag gräva fram min kreativa sida igen så kanske jag får till det?


Som ni kan se på bilden så stod ju städ på schemat även denna dag, visserligen gjorde jag en riktig grovstädning igår - tog dock golven idag istället. Jag har verkligen gjort allt - köksfläkten, dammsuga lister, grovstäd av toalett, torka speglar, dammtorka, golven idag, torka köksluckorna, städa i garderoben i hallen, ja jag har faktiskt gjort allt förutom att rensa kylen! Kanske ska ta tag i det idag med så det blir gjort det med, så kan jag fokusera på annat under kvällen och faktiskt ta det lite lugnt med städandet nån dag eller två.


Nä, nu är det dags att fixa till någon middag.. Håll tummarna att min idétorka går över!

  • Black Blogger Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by The Mountain Man. Proudly created with Wix.com

http://rpc.twingly.com/